Inici Actualitat Taradell celebra la Re(co)vitlla de Sant Joan amb animació i separació de...

Taradell celebra la Re(co)vitlla de Sant Joan amb animació i separació de grups

0
COMPARTIR

Un centenar de persones van participar aquest dimarts a la primera revetlla popular en anys a Taradell. La denominada Re(co)vitlla de Sant Joan va consistir en un sopar popular a l’Espai 1 d’Octubre amb la participació d’una desena de grups, formats per menys de 20 persones, i separats entre sí.

Els grups es van ubicar en espais marcats al terra per tal de preservar la distància física entre grups i durant tota la revetlla van mantenir-se en aquests espais. Quan sortien del seu espai delimitat havien de portar obligatòriament la mascareta. Els grups es portaven les taules, les cadires i el sopar de revetlla de Sant Joan i van sopar a l’aire lliure. La vetllada, la qual va funcionar sense problemes gràcies a la responsabilitat dels participants, va comptar amb l’actuació musical del grup de versions Cantamanyanes.

També es va improvisar una petita posada en escena amb la quinzena de participants que portaven flotador. En tres grups de 5 se’ls va fer passar una mica de vergonya a l’escenari ballant amb flotador. I a la part final qui volia ballar, només ho podia fer en l’espai delimitat i amb el grup de persones amb qui havia vingut a sopar. I, fins i tot, algun voluntari va atrevir-se a explicar acudits.

La iniciativa es va fer sense cap problema ni sense cap massificació. Hi havia cartelleria indicant les mesures preventives i de separació, i gel hidroalcohòlic i desinfecció d’espais més comuns i transitats. Com es pot veure a les fotos els grups estaven ben separats.

La Re(co)vitlla va comptar amb la col·laboració de voluntaris de Protecció Civil Taradell que van controlar l’accés limitat a l’Espai 1 d’Octubre i no deixaven passar ningú que no portés mascareta. També va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments