Inici Actualitat La flama del Canigó encén un any més la foguera de Sant...

La flama del Canigó encén un any més la foguera de Sant Joan a Taradell

0
COMPARTIR

La Flama del Canigó es va encendre un any més a Taradell el dia de la revetlla de Sant Joan. L’acte va tenir lloc a 2/4 de 7 de la tarda als jardins del Centre Cultural Can Costa i Font amb la presència d’un centenar de persones. Aina Alcubierre, la pubilla de Taradell, va ser l’encarregada d’encendre la flama de Sant Joan. Enguany, a causa del Coronavirus no hi va haver ni coca ni cava.

També van tenir lloc els discursos de Carme Guiteras, de l’Agrupació Sardanista Taradell, i de Mercè Cabanas, l’alcaldessa del poble. Totes elles van enfocar el seu parlament en reivindicar els Països Catalans i recordant l’existència de presos i exiliats polítics, així com el dret de Catalunya de convertir-se en un estat independent. També es va tenir un record a tots els més afectats per una pandèmia del Coronavirus, que ha estat sanitària però amb greus conseqüències econòmiques.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments