Inici Actualitat La Festa Major de La Roca 2020 presenta un cartell reduït amb...

La Festa Major de La Roca 2020 presenta un cartell reduït amb sopar, concurs de dibuix i una caminada

0
COMPARTIR

La Festa Major de la Roca 2020 seguirà endavant a partir d’una proposta reduïda respecte a edicions anteriors. L’Associació de veïns ha presentat el cartell amb un sopar, caminada i un concurs de dibuix. Totes les activitats es regiran per les normes de seguretat i sempre respectant la distància de seguretat de 2 metres.

Des d’aquest dillluns 22 de juny ja es fa la primera activitat: el concurs de dibuix. Es tracta ja de la quarta edició on els nens i nenes del barri han d’il·lustrar com s’imaginen la festa major de l’any vinent. El concurs consta de dues categories en funció de l’edat i els dos guanyadors obtindran un val per comprar un llibre a qualsevol de les llibreries del poble de Taradell. El concurs finalitzarà el dia 27 d’aquest mes. A causa de la crisi sanitària del Coronavirus, la gran novetat serà que un membre de la família compartirà el dibuix a través d’Instagram amb les etiquetes #jodibuixolafesta i #dibuixfmroca20. En cas de tenir un perfil privat o no tenir Instagram, caldrà enviar-lo al correu associaciodelaroca@gmail.com.

Pel que fa al sopar de festa major serà el dia 27 de juny a la pista poliesportiva de La Roca. Els organitzadors afirmen que es garantiran totes les mesures de seguretat necessàries com la distància de dos metres entre cada taula, així com la limitació d’un màxim de 20 persones. També serà obligatori l’ús de mascaretes, menys durant l’àpat, i no es podran compartir els utensilis. Amb relació al menú, hi ha tres opcions per a elegir. El primer és el sopar de festa major, que cal reservar abans del 25 de juny, i consisteix de pa amb tomàquet, embotit i gelat (els plats, gots i coberts aniran a càrrec de cada persona). El preu és de 6 euros i s’ha de reservar enviant un correu a associaciodelaroca@gmail.com. L’opció dos, en canvi, es tracta del sopar a càrrec del Restaurant Masia de La Roca. La reserva ha de ser abans del dia 23 de juny al telèfon 93 812 70 83. I per últim, la tercera opció és portar-se el sopar de casa. Una vegada acabi el sopar, es donarà a conèixer el veredicte del concurs de dibuix i hi haurà un concert de versions a càrrec del grup de la Vall del Ges Tedelegats.

I per finalitzar la festa major, es durà a terme la quarta edició de la caminada, que consistirà en una sortida lliure en família en què caldrà respectar les mesures de seguretat en cas de trobar un altre grup i es podrà fer durant tot el dia 27. L’organització proposa visitar almenys cinc indrets que formin part del patrimoni cultural de La Roca i compartir-ho a Instagram amb l’etiqueta #caminadafmroca20 o enviar una foto per privat al compte @associaciodelaroca. A més, es farà un sorteig amb regal sorpresa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments