Inici Actualitat L’Estiu Jove de la Mancomunitat planteja diverses activitats lúdiques i formatives per...

L’Estiu Jove de la Mancomunitat planteja diverses activitats lúdiques i formatives per als joves taradellencs

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell ha impulsat un any més l’ESTIU JOVE. Hi haurà una àmplia oferta d’activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves d’entre 13 i 29 anys durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Les activitats s’han dissenyat tenint en compte les preferències dels joves del municipi, després d’uns qüestionaris online realitzats a prinicipis d’any. També cal destacar que s’ha ampliat l’oferta, programant activitats a l’agost i s’han diversificat els espais per tal de complir amb les normatives de seguretat, l’aforament i les distàncies que recomanen les autoritats sanitàries en tot moment. L’oferta d’activitats és totalment gratuïta per facilitar l’accés a tota la població.

Pel que fa a l’oferta formativa s’ha tornat a programar el curs de premonitoratge en el lleure que combina una part teòrica (del 6 al 10 de juliol a Taradell) amb una part de pràctiques (20h) que els i les participants podran escollir on realitzar.

Pel que fa l’oferta lúdica s’han organitzat diversos tallers i activitats. L’1 de juliol es farà Humor amarillo al camp de futbol a 2/4 de 8 del vespre. Les inscripcions encara es poden fer fins al 26 de juny. El 6 i 13 de juliol es farà un taller de fotografia amb mòbil a les 12 del migdia i el 20 de juliol a les 20 del vespre. Les inscripcions es poden fer al Puntal fins al 29 de juny. El 14 de juloil es farà un show cooking i degustació de tapes saludables a la Font Gran a 2/4 de 8 de la tarda. Les inscripcions es poden fer fins al 9 de juliol. El 15 de juny es farà laser tag al Centre cultural Costa i Font per a joves d’entre 13 i 17 anys a les 9 del vespre. Les inscripcions es poden fer fins el 13 de juliol. I finalment el 21 de juliol es farà un Escape room gratuït a la Font Gran a 2/4 de 8 del vespre. Les inscripcions es podran fer fins el 14 de juliol.

Totes les inscripcions es poden fer al Puntal de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments