Inici Actualitat Dimarts se celebrarà el sopar popular de la Re(co)vitlla de Sant Joan...

Dimarts se celebrarà el sopar popular de la Re(co)vitlla de Sant Joan amb un protocol de seguretat i higiene

0
COMPARTIR

Aquest dimarts celebrarem la Re(co)vitlla de Sant Joan a Taradell amb un sopar popular a l’aire lliure. Tenint en compte el context de pandèmia, serà una revetlla diferent. L’activitat, consensuada amb l’Ajuntament de Taradell, seguirà les indicacions de prevenció i seguretat de la Direcció General de Protecció Civil i amb un protocol d’higiene i seguretat.

La proposta ha tingut bona acollida, ja que diversos grups ja han manifestat via formulari que hi participaran. I això, ens facilitarà disposar d’un protocol de distanciament i prevenció adient a les recomanacions i indicacions dels organismes oficials. Al mateix temps, apel·lem a la responsabilitat de la gent participant i a la seva col·laboració seguint les recomanacions d’higiene, distanciament i prevenció.

La proposta a l’aire lliure i amb control d’aforament permetrà l’accés a partir de les 8 vespre i els grups, que són de menys de 20 persones, es portaran la taula, les cadires i el sopar. S’ubicaran en un espai delimitat per a cada grup de l’Espai 1 d’Octubre, per tal d’assegurar la distància física amb altres grups participants.

Habilitarem un servei de bar amb una barra on es podran adquirir begudes i refrescos. La venda servirà per poder fer possible la festa i fer front als costos de les actuacions i organització. La gent únicament podrà accedir-hi a través d’un circuit d’entrada i sortida únic, portant mascareta i sense poder quedar-se dret consumint.

El sopar estarà amenitzat amb música en viu del grup Cantamanyanes. Durant tota la vetllada hi haurà animació musical. No hi haurà cap zona de ball comuna per complir amb les normes establertes d’acord amb la fase 3 de desconfinament. Els participants poden venir amb flotador i es premiarà el flotador més original de la nit.

La Re(co)vitlla comptarà també amb la col·laboració de voluntaris de Protecció Civil Taradell que vetllaran perquè la gent respecti el protocol de seguretat. Un cop més, demanem la col·laboració dels participants. En cas que no es compleixin, l’organització es reserva el dret de posar punt i final a la iniciativa en qualsevol moment de la nit.

Protocol de prevenció i seguretat

  • No es podrà accedir al recinte sense portar mascareta.
  • L’espai on es celebrarà l’activitat serà perimetrat i es controlarà l’accés.
  • Els grups participants estaran ubicats en un espai prefixat per tal de garantir la separació entre grups.
  • Cada grup participant pren part en la iniciativa de forma voluntària i amb espais habilitats per les seves taules i cadires.
  • Els grups participants estaran integrats, com a màxim, per 20 persones.
  • No hi haurà zona de ball habilitada. Únicament, es podrà ballar en l’espai de sopar prefixat.
  • S’habilitarà un únic accés d’entrada i un de sortida a l’espai on es celebrarà l’activitat.
  • Voluntaris de Protecció Civil de Taradell col·laboraran en la gestió de les entrades i sortides i control de les persones participants.
  • Habilitació d’una barra de begudes que comptarà amb un espai delimitat de servei, amb un circuit d’entrada i sortida únic i la impossibilitat de quedar-se consumint a peu dret.
  • Obligatorietat de portar mascareta quan es vagi a adquirir consumicions a la barra.
  • S’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a la zona de barra.
  • Col·locació de cartelleria visible sobre recomanacions de distància i seguretat.
  • Recordatori constant a través de microfonia de les recomanacions de distància i seguretat.
  • Ventilació i desinfecció constant del WC bioquímic. Es farà una neteja prèvia a l’inici de l’activitat, i també de forma constant durant l’activitat.
  • Es repartiran fulletons recordant el protocol i les mesures d’higiene i seguretat.
  • Els voluntaris que col·laboren a la zona de la barra aniran amb mascareta.
  • Al recinte habilitat per celebrar el sopar no es podran tirar petards ni qualsevol tipus d’element pirotècnic.

En cas que alguna persona accedeixi a l’espai sense haver participat al sopar, se li donarà una cadira i se li indicarà en quina zona delimitada haurà d’estar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments