Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell identifica més de 30 persones bevent al carrer i...

L’Ajuntament de Taradell identifica més de 30 persones bevent al carrer i assegura que no tolerarà l’incivisme durant l’estiu

2
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha emès un comunicat on deixa clar que hi haurà tolerància zero envers els casos d’incivisme que es produeixin aquest estiu. Un dels motius és la identificació de més de 30 persones les últimes setmanes per beure al carrer.

El consistori ja va decidir augmentar la dotació del cos de la Guàrdia Municipal de Taradell a principis del mes de juny d’enguany. L’objectiu és disposar d’un control superior a l’hora de lluitar contra l’incivisme i totes les accions prohibides en les Ordenances Municipals, com ara beure alcohol al carrer o molestar als veïns fent curses de vehicles i soroll.

En el cas de les curses de vehicles, entre la matinada del dissabte 13 de juny i la del dilluns 15, es van identificar cinc conductors que conduïen de forma temerària i posaven en risc la seguretat vial. Tres de les persones identificades feien curses al Passeig Domènec Sert a la 1 de la matinada del dissabte. Un altre individu va ser enxampat quan conduïa de forma temerària pel passatge de Can Granyent. Tots ells van ser multats amb 500 euros i la retirada de 6 punts del carnet de conduir.

D’altra banda, pel que fa a les queixes dels veïns per sorolls i l’organització de “botellones“, es van identificar un total d’11 persones a 2/4 de 6 de la matinada, el 14 de juny, a l’Espai 1 d’Octubre. A més, es va aixecar l’A-77, l’acta per infracció de les normes de l’Estat d’Alarma. Els Guàrdies municipals, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, van identificar els propietaris de dos vehicles amb els altaveus engegats i una persona per desobediència a l’autoritat.

Aquestes últimes onze persones identificades per consumir alcohol a la via pública, se sumen al total de més de 30 identificacions fetes en els darrers dos caps de setmana. Els casos reincidents han estat denunciats als Mossos d’Esquadra i s’ha avisat als progenitors dels menors identificats per primera vegada.

L’Ajuntament recorda que els horaris nocturns dels establiments recreatius poden obrir fins a 2/4 de 3 de cada nit laborable i fins a les 3 els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Pel que fa a les terrasses i recintes oberts en vials públics, a partir del 15 de juny i fins al 15 de setembre, les terrasses poden obrir fins a la mitjanit en dies feiners i fins a la 1 de la matinada els dissabtes i festius. Les terrasses en terrenys privats tenen una hora més d’obertura, la 1 i les 2 de la matinada, respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert pujol
Albert pujol
20 juny 2020 14:41

Poseu una policia de veritat!!! Estem farts de vigilants que quan tenim un problema miren cap una altra banda.

Jaume
Jaume
19 juny 2020 8:14

Doncs a veure si ho fan complir! Portem tres caps de setmana amb l’hotel obert i cada dia entre les 3 i les 4 encara està obert i la gent cridant a dins amb les portes tancades. Entenc que tancar implica que tota la gent surti del recinte i tancar les seves portes. Ser intolerable amb aquells que no compleixen amb el civisme, és tant amb la ‘canalla’ que no compleixen i amb aquells que foten el que volen quan hi van els municipals i diuen que tanquin i es queda la gent a dins. Entenc que per Sant Joan,… Llegeix més »