Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell es reinventa arran del Coronavirus amb...

L’Aplec de la Sardana de Taradell es reinventa arran del Coronavirus amb un programa radiofònic diumenge

0
COMPARTIR

L’Aplec de la Sardana de Taradell celebrarà una 74a edició d’una forma peculiar, arran de la pandèmia de la Covid-19. L’Agrupació Sardanista de Taradell no podrà celebrar l’Aplec de forma presencial al bosc del Pujoló i, per això, ho plantejarà en format radiofònic amb la col·laboració de Ràdio Taradell.

Així, diumenge a 2/4 de 12 del matí a la Plaça de les Eres i en directe s’hi emetrà un programa de ràdio centrat en l’Aplec de la Sardana. Durant el matí pels micros de Ràdio Taradell hi passaran membres i persones vinculades a l’Agrupació Sardanista per explicar curiositats i anècdotes de l’Aplec de la Sardana, que va néixer el 1947. El programa es fa coincidint amb el Dia Universal de la Sardana i també s’emetrà la sardana escollida per aquesta jornada ‘Cantant l’amor’ de l’Avi Xaxu, de qui es commemora el 150è aniversari del seu naixement.

Complementant el programa de ràdio, a la Plaça de les Eres també s’hi exposarà una mostra de fotografies sobre l’Aplec de la Sardana, de Genís Pladevall i Laia Miralpeix. I es farà un petit record a Jaume Miralpeix, taradellenc que va morir fa unes setmanes i va estar vinculat amb el món sardanista de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments