Inici Actualitat L’EAS Taradell torna a obrir habilitant una carpa exterior per a activitats...

L’EAS Taradell torna a obrir habilitant una carpa exterior per a activitats dirigides

0
COMPARTIR

Coincidint amb l’inici de la fase 3 de desconfinament, l‘EAS Taradell ha obert les portes aquest dilluns 15 de juny. Després de tres mesos, ho ha fet amb la instal·lació d’una carpa exterior de 100 metres quadrats que servirà per acollir les classes dirigides i ampliar l’espai utilitzat per garantir major separació entre usuaris.

La utilització de l’equipament esportiu es pot fer sense restriccions horàries i es poden fer servir tots els espais del club amb totes les garanties sanitàries. Fins i tot, es poden utilitzar els vestidors i les dutxes amb control d’aforament i mantenint distàncies de seguretat. A més, es monitoritza l’aforament del club en tot moment a través d’una eina virtual que permet a l’usuari conèixer quanta gent hi ha abans d’anar-hi.

No cal demanar cita prèvia ni reservar hora per a les activitats dirigides, ja que s’ompliran d’acord a l’ordre d’arribada i a l’aforament establert. A més, s’han redistribuït màquines de la sala de fintess per garantir la distància entre usuaris, s’ha reajustat la climatització de les sales per renovar constantment l’aire i s’han retirat les fonts d’aigua i els assecadors de cabells dels vestidors. També s’ha redissenyat la graella d’activitats amb uns 30 minuts entre classe i classe per poder fer la neteja, s’estableixen nous aforaments per a les activitats i a les sales hi ha marques al terra per vetllar per les distàncies. Per exemple, per utilitzar la piscina s’ha redefinit l’ús de carrils i l’aforament màxim és de 18 persones alhora.

També s’ha intensificat la neteja i la desinfecció dels espais i s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic a tots els espais. L’EAS Taradell també ha decidit que durant el mes de juny no es cobrarà cap quota als usuaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments