Inici Actualitat Dilluns s’obren les inscripcions al casal d’estiu impulsat per l’Ajuntament de Taradell

Dilluns s’obren les inscripcions al casal d’estiu impulsat per l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell organitzarà un Casal d’Estiu aquest 2020, conjuntament amb l’empresa Àrtic, davant la falta d’oferta arran de la Covid-19. Les activitats tindran lloc del 29 de juny fins al 31 de juliol, de les 9 del matí a la 1 del migdia i el casal es farà a l’Escola Les Pinediques.

El procés d’inscripcions comença aquest dilluns, amb limitació de places, a les oficines municipals (9-14h els dies feiners i de 16-19h els dilluns). Per poder tramitar la inscripció caldrà omplir el formulari d’inscripció i la declaració responsable de les famílies amb motiu de la Covid-19. També cal portar:

  • Fotocòpia del llibre de vacunes.
  • Fotocòpia del DNI o llibre de família de nen/a.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària.
  • Una foto de carnet recent del nen/a.

Les inscripcions prioritzaran tots els nens i nenes empadronats a Taradell. El casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys i el preu serà de 30 euros a la setmana. El pagament s’haurà de fer en efectiu.

L’Ajuntament de Taradell va decidir organitzar un casal d’estiu municipal després que moltes entitats que cada estiu n’organitzaven, van decidir no fer-ne. Durant el mes de maig, l’ajuntament va preparar una enquesta electrònica per valorar l’interès de les famílies per apuntar als seus fills en algun casal. Un total de 200 famílies van considerar que l’oferta de casals era insuficient. En aquell moment, l’oferta era de 60 places del Parc d’Esports de Taradell, més de 30 places per l’AMPA de l’Escola El Gurri i altres propostes d’àmbit privat. Els casals de l’AMPA de l’Escola Sant Genís, la Casa de Colònies Can Pic, la de la UE Taradell o el la del Club Patí Taradell no s’organitzen aquest any.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments