Inici Actualitat Proposem celebrar el 23 de juny la ‘Re(co)vitlla popular de Sant Joan’...

Proposem celebrar el 23 de juny la ‘Re(co)vitlla popular de Sant Joan’ a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell.com, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, us proposa celebrar la Revetlla de Sant Joan al poble i d’una manera diferent. Sota el nom ‘Re(co)vitlla popular de Sant Joan’ us proposem compartir-la a l’aire lliure i complint totes les mesures de seguretat, higiene i prevenció pròpies de la fase 3 de desconfinament.

Com funcionarà?

Volem potenciar l’esperit de poble reunint grups d’amics, familiaris, coneguts en taules separades, però al mateix espai. Així, us proposem que si sou un grup de menys de 20 persones que us trobareu per sopar a Taradell, ho feu a l’Espai 1 d’Octubre.

Habilitarem aquesta zona perquè amb la separació pertinent entre grups podem sopar i gaudir de música i bon ambient. Proposem que cada grup es porti les taules, les cadires i el sopar. Per poder gestionar la logísitca, és obligatori que cada grup s’inscrigui a través d’aquest formulari web (abans del 18 de juny). Només si hi ha prou grups inscrits per fer viable la iniciativa, es farà.

Què us proposem?

Us proposem sopar amb ambient taradellenc i amb música. Habilitarem un espai per oferir-vos animació, actuació musical i música festiva. Al mateix temps, habilitarem una petita barra amb begudes i refrescos, i es podrà adquirir coca de Sant Joan i cava. La venda de begudes i coca servirà per poder fer possible la festa i fer front als costos de les actuacions i organització.

La iniciativa començarà a les 9 de la nit amb el sopar. Un cop acabat el sopar, la gent podrà gaudir de la música i ballar amb el novedós ‘Ball del flotador’. En què consisteix? Doncs que només podran ballar i estar dretes a la zona de ball davant l’escenari les persones que portin un flotador i respectin la distància recomanada. D’aquesta manera, ens assegurem que no hi haurà contacte físic entre dues persones a través d’una fòrmula divertida i diferent. S’atreveix algú a venir amb el flotador d’aneguet? O amb el flotador de cigne rosa? Segurament, premiarem qui porti el flotador de distanciament més original.

Us recordem que si voleu participar, és obligatori dir-nos que vindreu i més o menys quants a través del formulari web. Si veiem que no hi ha ganes ni assistència, ens reservem el dret d’anul·lar l’activitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments