Inici Actualitat Obertes les inscripcions per als cursos de premonitors i monitors organitzats per...

Obertes les inscripcions per als cursos de premonitors i monitors organitzats per la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Taradell, Balenyà, el Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Tona, Viladrau i la EMD de Sant Miquel de Balenyà, ofereixen el programa de formació en el lleure. El principal objectiu és posar a l’abast de les persones joves d’entre 16 i 29 anys una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s’hi puguin dedicar professionalment o en l’àmbit de voluntarietat en un futur

El primer curs que s’ha organitzat és el de premonitors i premonitores de lleure a Taradell i Tona, per als joves d’entre 16 i 17 anys. Aquesta formació (part pràctica+part teòrica) permet tenir una primera visió del món del lleure on aprenen les funcions del monitoratge, jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu. El curs tindrà una durada de 20 hores de teoria amb l’opció de realitzar 20 hores de pràctiques a entitats de lleure i/o casals d’estiu del territori. A causa de la pandèmia, l’activitat formativa s’iniciarà sempre que el territori es trobi en Fase 3. En el cas de Taradell, es realitzarà al Centre Cultural Costa i Font a Taradell del 6 al 10 de juliol de 9 h a 13 h. L’activitat està orientada per persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i totalment gratuït. Les places són limitades i se seguirà l’ordre d’inscripció. Les preinscripcions es duran a terme fins al 26 juny i es poden fer a través d’aquest formulari: https://forms.gle/PjpwEMpeHComS6HV9

Pel que fa als joves d’entre 18 i 29 anys, que vulguin realitzar els cursos de monitor/monitora o director/directora d’activitats de lleure infantil i juvenil, se subvencionarà el 30% del cost total del curs. Per poder optar a la subvenció cal tenir entre 18 i 29 anys, estar empadronat a un dels municipis de la Mancomunitat La Plana i omplir el següent formulari: https://forms.gle/zCJbA72PxBe5JvaM8. Els cursos constaran d’una part teòrica i una altra de pràctica. Aquesta és l’estructura:

• Monitor/a: durada mínima de 310 hores (150 hores d’etapa teòrica i 160 hores de pràctiques).
• Director/a: durada mínima de 410 hores (290 hores d’etapa teòrica i 120 hores de pràctiques).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments