Inici Actualitat L’Ajutament de Taradell programa propostes lúdiques i culturals durant tot el juny...

L’Ajutament de Taradell programa propostes lúdiques i culturals durant tot el juny i juliol

0
COMPARTIR

En el marc del programa ‘Viu l’Estiu‘ l’Ajuntament de Taradell proposarà activitats lúdiques, d’oci i culturals de petit format durant tot el juny i juliol. Seran les primeres activitats organitzades a Taradell després de la suspensió de tots els actes des d’inicis del mes de març arran del Coronavirus.

Totes les activitats incorporaran mesures preventives i de seguretat que s’aplicaran per respectar la distància física o la higiene. Les diferents activitats estan organitzades per l’Ajuntament, el Puntal i el Parc de les Olors.

La primera proposta serà aquest divendres 12 de juny a la Placeta Muriel Casals, a la Torre de Don Carles, amb un espectacle de titelles a càrrec de la Companyia Tactilicuä. Serà  les 7 de la tarda i oberta tothom. El proper dissabte 20 de juny al mateix espai s’hi podrà seguir Òpera del Liceu en directe. A les 10 de la nit es podrà gaudir de l’òpera ‘Carmen‘ de Bizet, retransmesa en directe des del Gran Teatre del Liceu i per a diferents municipis catalans.

El juny es completarà amb un tast jove de cervesa artesana a la Font Gran. A les 7 de la tarda el dimarts 30 de juny s’hi farà un tast amb l’empresa La Calavera com a protagonista. El preu és de 4 euros i cal reservar al 606972874.

Juliol amb més propostes

Al juliol i ja preveient més flexibilitat hi haurà encara més propostes. Així, el Parc de les Olors oferirà tallers d’estiu tots els dijous d’aquest mes a 2/4 de 9 del vespre. Sota el títol ‘Essències d’estiu‘, les activitats es realitzaran a la Font Gran. Hi ha previst fer tallers a la fresca de ratafia (2 de juliol), rams i destil·lació de lavanda, gintònics aromàtics, decoració de tasses i infusions, i un de xocolata. Properament s’anirà anunciant com participar-hi en aquest enllaç.

El 10 de juliol a 2/4 de 10 de la nit a la Plaça de les Eres hi haurà una nit d’humor amb Furgonologo del còmic Julen Axpe. Un dia després, l’11 de juliol, hi haurà sopar-concert al Centre cultural Costa i Font. A les 9 de la nit hi actuarà la Cobla Osona. El diumenge 19 de juliol a La Plaça serà el torn per les havaneres amb Les Anxovetes a partir de les 8 del vespre.

El dimarts 21 de juliol a la Font Gran a 2/4 de 8 de la tarda es farà un scape room jove amb Faif Wanted per als majors de 16 anys. Serà gratuït, però cal reservar al 606972874. El dissabte 25 de juliol al vespre al Bosc del Pujoló hi haurà sopar i concert de versions. Hi actuaran els Fantàcels i la gent que vulgui sopar s’haurà de portar el sopar, mentre que l’Ajuntament hi posarà vi, aigua, taules i cadires.

Finalment, el dissabte 1 d’agost també al Bosc del Pujoló a partir de 2/4 de 10 del vespre hi tindrà lloc una nit de concerts. Està previst que hi actuin diferents músics de Taradell.

Cal destacar que també està previst obrir el campanar i la Torre de Don Carles per fer-hi visites el diumenge 14 de juny (d’11 a 13h), i per la Festa Major i la Diada de l’11 de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments