Inici Actualitat El Club Parc d’Esports obrirà la piscina el 29 de juny i...

El Club Parc d’Esports obrirà la piscina el 29 de juny i proposarà tres casals esportius

0
COMPARTIR

El Club Parc d’Esports de Taradell ha anunciat les dates de l’obertura de la piscina, que seran del 29 de juny fins al 15 d’agost de les 11 del matí a les 8 de la tarda. A partir del 16 d’agost l’horari d’obertura serà de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda. Tot i això, a causa del Coronavirus se seguiran aplicant totes les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries per garantir la seguretat dels usuaris. Algunes de les mesures consistiran en la limitació de l’aforament (tant a la zona de la gespa com a la piscina), on es donarà prioritat d’accés als socis, es limitarà l’ús dels vestidors, hi haurà torns diferenciats de matí i tarda i restricció d’entrada als menors de 14 anys no acompanyats.

D’altra banda, es realitzaran tres casals d’estiu d’àmbit esportiu del 29 de juny al 31 de juliol de les 9 del matí fins a la 1 del migdia. Aquests seran els casals disponibles: Casal de patinatge de 4 a 14 anys, casal esportiu de 7 a 14 anys i casalet creatiu de 3 a 6 anys. També es podrà gaudir de classes de pàdel i tenis (1,5 hores al dia). Els preus dels casals seran de 60 euros a la setmana pels socis i 70 euros a la setmana per la resta d’usuaris. Pel que fa al preu de les classes serà de 50  euros a la setmana pels socis i 60 euros a la setmana per la resta d’usuaris.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments