Inici Actualitat Convocat el 3r Concurs d’art jove de Taradell centrat en els viatges

Convocat el 3r Concurs d’art jove de Taradell centrat en els viatges

0
COMPARTIR

L’última edició convocada va ser el 2018 i ara es convoca la 3a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell. Organitzat pel Servei d’Informació Juvenil El Puntal, l’Ajuntament de Taradell i amb la col·laboració de l’Escola municipal l’Arpa, aquest any el tema escollit i sobre el que hauran de centrar-se els treballs és els viatges.

En total hi ha dues categories. L’A per a joves d’entre 13 i 17 anys, i la B per a joves d’entre 18 i 30 anys. La millor obra premiada de cada categoria s’endurà 150 euros. També es donaran dos accèssits de 50 euros per a cada categoria, i un premi de 50 euros per gastar a les botigues associades de l’Associació de Botiguers de Taradell per a l’obra més votada de les dues categories. Es poden presentar obres artistíques de les següents disciplines: fotografia, dibuix, pintura i escultura. Cada participant només pot presentar una obra de cada disciplina.

Les obres es poden presentar entre el 13 i el 17 de juliol a les oficines de l’Ajuntament de Taradell. L’1 d’agost es farà l’acte de lliurament de premis i es preveu que abans, del 20 al 31 de juliol, les obres participants estiguin exposades al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments