Inici Actualitat Blai Trias fitxa per Artbox i disputarà el Campionat europeu FIM Cev...

Blai Trias fitxa per Artbox i disputarà el Campionat europeu FIM Cev Repsol

0
COMPARTIR

El jove taradellenc Blai Trias formarà part de l’estructura de l’equip Artbox de cara a la propera temporada. A més, ho farà al Campionat europeu FIM CEV Repsol, fent un salt respecte al campionat d’Espanya de velocitat on competia aquest any. Aquest campionat europeu és la principal porta d’accés al Campionat mundial de motociclisme.

Blai Trias competirà en la categoria European Talent Cup, on totes les motos dels pilots són exactament les mateixes i depèn del pilotatge i el talent de cadascú. Les dues primeres cites del Campionat europeu serà a inicis de juliol a Portugal.

El taradellenc, que està pendent de poder fer entrenaments amb la nova moto, assegura que està molt content amb aquesta oportunitat i té moltes ganes de començar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments