Inici Actualitat L’EAS obrirà el 15 de juny dins la previsió de l’Ajuntament d’obrir...

L’EAS obrirà el 15 de juny dins la previsió de l’Ajuntament d’obrir equipaments de forma progressiva

0
COMPARTIR

Amb motiu de l’entrada a la fase 2 de desconfinament de Taradell a partir d’aquest dilluns, l’Ajuntament de Taradell ha informat que anirà obrint de forma progressiva diversos equipaments per adaptar-se a l’exigència de mesures de distància, seguretat i sanitàries.

Així, per exemple, l’Espai d’Aigua i Salut (EAS) no s’obrirà fins a la fase 3 i, per tant, la previsió d’obertura serà el 15 de juny. El motiu és que llavors les recomanacions sanitàries seran menys restrictives i permetran que en faci ús un nombre més gran d’usuaris. Amb fase 2 es permet la seva reobertura, però sí que la gestió és més complicada ja que s’hauria de fer amb cita prèvia, un 30% d’aforament i amb una persona, per exemple, per carril a la piscina o en altres espais només pràctica esportiva individual.

Sí que obriran aquest dilluns les Oficines municipals de l’Ajuntament, on s’atendrà de forma presencial en l’horari habitual diari de 9 a 2 del migdia, i els dilluns de 4 a 7 de la tarda.

Altres equipaments com l’Escola bressol La Xarranca i l’Escola d’Arts l’Arpa seguiran tancats. En el primer cas, només dues famílies van exposar la necessitat del servei i se’ls ha ofert una solució alternativa. El Centre Obert El Puntal i servei d’informació juvenil també continua tancat, tot i que ja s’està preparant per poder tornar a obrir. La Llar dels Jubilats també està tancada, però s’ofereix amb cita prèvia el servei de podologia i perruqueria. I pel que fa al Centre cultural Costa i Font, la biblioteca i el cafè estan oberts, i els estudis Ràdio Taradell s’obren aquest dilluns. La resta d’espais de reunions i assaig s’aniran obrint paulatinament, però sempre atenent al màxim d’aforament permès.

També està previst que el proper cap de setmana obri el Parc de les Olors. Mentrestant, el pavelló municipal d’esports El Pujoló està previst que obri el 15 de juny. La mateixa data que hi ha prevista obrir els 10 parcs infantils de Taradell, que abans seran desinfectats.

Segons l’Ajuntament de Taradell, aquesta setmana no hi ha hagut cap contagi a Taradell i entre març, abril i maig van morir 30 persones, més del doble que en el mateix període de l’any passat (14 persones mortes).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments