Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell torna a reactivar la zona blava amb control horari...

L’Ajuntament de Taradell torna a reactivar la zona blava amb control horari previ al confinament

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell tornarà a activar el control horari de les zones blaves del centre del poble, a partir del pròxim dilluns, després de la seva paralització a causa del confinament. El temps màxim per aparcar seguirà sent d’una hora i mitja. A l’espai 1 d’Octubre o al Passeig Sant Genís, fora de zona blava, es podrà aparcar sense límit de temps.

Les sancions per a tots aquells usuaris que s’excedeixin amb l’horari permès o no indiquin l’hora d’arribada seran d’un import total de 30 euros. Les multes poden quedar anul·lades dipositant 2 euros (en cas d’excés de temps) i 4 euros (per no senyalitzar l’hora) a la màquina que està situada al davant de l’Ajuntament. L’import d’aquestes anul·lacions pot patir un augment en una pròxima revisió de l’ordenança municipal.

L’objectiu de les zones blaves és promoure la rotació de vehicles i permetre més places d’aparcament a la zona comercial. A principis del mes de març d’aquest any es va reprendre el control de la Guàrdia Municipal, després de tres anys que no es controlava l’horari d’estacionament dels vehicles aparcats en aquestes zones blaves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments