Inici Actualitat S’instal·len les primeres terrasses noves per alliberar voreres a Taradell

S’instal·len les primeres terrasses noves per alliberar voreres a Taradell

3
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts ja hi ha terrasses noves a Taradell. Aquesta davant la pastisseria Mont-rodon és la primera que s’ha instal·lat amb la voluntat d’alliberar les voreres i deixar més espai per al trànsit dels vianants. I també està previst deixar-ne una altra d’instal·lada al davant de l’Hotel Rosa, també al Passeig Domènec Sert.

Es tracta d’estructures de fusta perimetrades per una tanca que ocupa les antigues places de càrrega i descàrrega per a vehicles. De fet, aquest tipus de plaça d’aparcament s’ha habillitat just a continuació, eliminant un parell de places d’aparcament general. La proposta d’instal·lar aquesta terrassa s’inclou en les mesures de l’Ajuntament de Taradell perquè comerços i bars puguin disposar d’una zona amb taules i cadires totalment separada del pas de vianants. Per tant, ja seran zones permanents de terrassa, un cop se surti de l’estat d’alarma i així les voreres quedaran lliures per als vianants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume

Parlant de terrasses, ja no es compleix la normativa municipal?

Des que l’hotel Rosa ha obert portes, els caps de setmana tenen les terrasses obertes més enllà de les 2 de la nit, la gent crida i no deixa dormir a les nit.

Aquesta nit, a les 3 encara estava a rebentar de gent. Cridant com beneits!

Molts dies, tanquen les portes i tota la gent es queda a dins!

Espero que l’Ajuntament hi posi solució. Els veïns n’estem fins els collons.

Jaume

Ajuntament de Taradell

També podeu fer arribar fotografies i vídeos a l’Arxiu Històric de Taradell, a través del formulari que trobareu a https://www.taradell.cat/arxivemlacovid19.

Tot aquest material servirà per poder explicar en el futur com es va viure aquesta pandèmia, una memòria creada a partir de la societat i no només a través de la documentació de les administracions i mitjans de comunicació.

Núria Pou

Us animem a fer arribar fotografies com aquestes a l’arxiu de la UVic-UCC via https://www.uvic.cat/arxiu/arxivem-covid19 en el marc de la campanya #Arxivemlacovid19. Estem recollint el testimoni de com s’està vivint a la comarca d’Osona el confinament i les diferents fases de desconfinament. Entre tots construirem la memòria col·lectiva de l’impacte social d’aquesta pandèmia. Gràcies.