Inici Actualitat S’instal·len les primeres terrasses noves per alliberar voreres a Taradell

S’instal·len les primeres terrasses noves per alliberar voreres a Taradell

3
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts ja hi ha terrasses noves a Taradell. Aquesta davant la pastisseria Mont-rodon és la primera que s’ha instal·lat amb la voluntat d’alliberar les voreres i deixar més espai per al trànsit dels vianants. I també està previst deixar-ne una altra d’instal·lada al davant de l’Hotel Rosa, també al Passeig Domènec Sert.

Es tracta d’estructures de fusta perimetrades per una tanca que ocupa les antigues places de càrrega i descàrrega per a vehicles. De fet, aquest tipus de plaça d’aparcament s’ha habillitat just a continuació, eliminant un parell de places d’aparcament general. La proposta d’instal·lar aquesta terrassa s’inclou en les mesures de l’Ajuntament de Taradell perquè comerços i bars puguin disposar d’una zona amb taules i cadires totalment separada del pas de vianants. Per tant, ja seran zones permanents de terrassa, un cop se surti de l’estat d’alarma i així les voreres quedaran lliures per als vianants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume
Jaume
7 juny 2020 1:43

Parlant de terrasses, ja no es compleix la normativa municipal?

Des que l’hotel Rosa ha obert portes, els caps de setmana tenen les terrasses obertes més enllà de les 2 de la nit, la gent crida i no deixa dormir a les nit.

Aquesta nit, a les 3 encara estava a rebentar de gent. Cridant com beneits!

Molts dies, tanquen les portes i tota la gent es queda a dins!

Espero que l’Ajuntament hi posi solució. Els veïns n’estem fins els collons.

Jaume

Ajuntament de Taradell
1 juny 2020 10:04

També podeu fer arribar fotografies i vídeos a l’Arxiu Històric de Taradell, a través del formulari que trobareu a https://www.taradell.cat/arxivemlacovid19.

Tot aquest material servirà per poder explicar en el futur com es va viure aquesta pandèmia, una memòria creada a partir de la societat i no només a través de la documentació de les administracions i mitjans de comunicació.

Núria Pou
Núria Pou
27 maig 2020 15:19

Us animem a fer arribar fotografies com aquestes a l’arxiu de la UVic-UCC via https://www.uvic.cat/arxiu/arxivem-covid19 en el marc de la campanya #Arxivemlacovid19. Estem recollint el testimoni de com s’està vivint a la comarca d’Osona el confinament i les diferents fases de desconfinament. Entre tots construirem la memòria col·lectiva de l’impacte social d’aquesta pandèmia. Gràcies.