Inici Actualitat Taradell està repensant com es podran fer els actes de la Festa...

Taradell està repensant com es podran fer els actes de la Festa Major d’estiu 2020

0
COMPARTIR

No hi ha res segur, però tampoc res anul·lat pel que fa als actes de la Festa Major d’estiu de Taradell d’aquest 2020. A falta de tres mesos s’està a l’expectativa per veure com evoluciona la pandèmia i veure com es van flexibilitzant les restriccions, sobretot, pel que fa referència a actes culturals amb assistència de públic.

El que està clar és que tots els actes que es facin, inclourant mesures d’higiene, seguretat i prevenció. Divendres passat hi va haver una reunió a l’Ajuntament de Taradell entre les entitats organitzadores d’actes i les regidores de Cultura, Míriam Martínez, i Festes, Berta Camprubí.

La reunió no va servir per treure cap conclusió, però sí per analitzar i fer un seguiment dels actes que es farien. També es va decidir convocar una nova reunió d’aquí a un mes, per veure com ha evolucionat el desconfinament. A la fase 3 ja es permetran actes culturals a l’aire lliure amb un màxim de 400 persones. I en teoria el 29 de juny Taradell ja hauria sortit, fins i tot, d’aquesta fase 3 i no estaria limitat per cap estat d’alarma i les restriccions encara podrien ser més laxes.

L’Ajuntament de Taradell sí que treballa per organitzar els actes culturals dels Juliols a la fresca i properament organitzar més actes i activitats culturals i festives de petit format per generar dinamisme al poble. El que podem avançar és que els juliols a la fresca es diran ‘Viu l’estiu’, perquè la intenció és programar actes culturals durant els mesos de juny, juliol i agost. Molts d’ells de petit format i amb la participació d’artistes taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments