Inici Actualitat El CP Taradell fa oficial el fitxatge de Víctor Crespo

El CP Taradell fa oficial el fitxatge de Víctor Crespo

1
COMPARTIR

El CP Taradell ha anunciat el primer reforç de la temporada, Víctor Crespo. El davanter lloretenc de 30 anys, procedent del Bassano italià, ha anotat 20 gols amb 21 partits aquesta temporada a la Serie A1 (12è màxim golejador de la competició). L’objectiu del club era reforçar l’equip amb un jugador que aportés gol, després d’acabar l’OK Lliga com el tercer conjunt amb menys gols anotats.

Aquest reforç s’ha de sumar a la baixa ja confirmada de David Martínez. D’altra banda, l’entrenador Ferran Moreno, va assegurar fa unes setmanes al programa T’escoltem de Ràdio Taradell la seva continuïtat al càrrec.

Aquest és el comunicat oficial del club difós a través de les xarxes socials.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
RAMON SERRA
27 maig 2020 9:43

Magnífic. Segurament serà un gran reforç per apuntalar l’equip a la temporada vinent que ha de ser la consolidació a la màxima categoria. Hem d’agrair al Club Patí que hagi portat el nom de Taradell als principals mitjans de comunicació. Ara bé, aquesta tasca ha de continuar enfortint la comunicació del club. Veig que als mitjans de comunicació surten notícies de fitxatges dels altres equips, alguns no pas més poderosos que el nostre, i en canvi del de Crespo no surt enlloc. Així, doncs, moveu-vos…