Inici Actualitat La mascareta serà obligatòria en els llocs públics a partir de dijous...

La mascareta serà obligatòria en els llocs públics a partir de dijous per als majors de 6 anys

0
COMPARTIR

Des d’aquest dijous serà obligari l’ús de mascareta en espais públics per a tothom que tingui més de 6 anys. Això és el que regula l’Ordre que el Govern espanyol ha publicat avui al BOE. Per als infants d’entre 3 i 5 anys serà recomanada.

L’ús de la mascareta és obligatori en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

L’obligació no serà exigible a persones que pateixin dificultats respiratòries que es puguin agreujar per l’ús de la mascareta, a aquelles a qui l’ús de la mascareta els resulti contraindicat per motius justificats de salut, o que per situació de discapacitat o dependència presenti alteracions en la conducta que facin inviable la seva situació. Tampoc per a aquelles activitats que per raó de la seva naturalesa, resulti incompatible.

La mesura es mantindrà vigent durant tot l’estat d’alarma i les seves possibles pròrrogues.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments