Inici Actualitat El Parc d’Esports obre dilluns instal·lacions per practicar pàdel o tennis amb...

El Parc d’Esports obre dilluns instal·lacions per practicar pàdel o tennis amb restriccions

0
COMPARTIR

Amb la fase 1 de desconfinament el Club Parc d’Esports obrirà portes per practicar pàdel o tennis, però amb un màxim de 2 persones per pista, amb cita prèvia i amb mesures d’higiene. La resta d’instal·lacions seguiran tancades.

També es faran classes de pàdel durant aquesta fase. Però seran classes de màxim 2 persones, una a cada pista, i l’entrenador a fora dirigint els exercicis. A més, hi haurà certes normes com que no es podran usar els vestidors per dutxar-se o canviar-se, i abans i després de l’entrenament caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic (a cada pista hi haurà material desinfectant). Tampoc es podran llogar pales de pàdel ni material. A més, els usuaris hauran de signar un compromís de responsabilitat.

L’escola de pàdel per als més petits no es farà. I els menors de 14 anys només podran jugar acompanyats per un adult.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments