Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell permetrà ampliar terrasses, però prioritzant el pas segur de...

L’Ajuntament de Taradell permetrà ampliar terrasses, però prioritzant el pas segur de vianants

1
COMPARTIR

El pròxim dilluns els bars i restaurants de Taradell podran obrir les seves terrasses sempre que es compleixin les mesures de seguretat. Aquest canvi d’escenari és possible després que el govern espanyol hagi donat llum verda al canvi de fase 1 de la regió sanitària de la Catalunya Central, proposada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A Taradell, l’Ajuntament permetrà ampliar la superfície de les terrassess a la via pública, només quan no perjudiquin el pas segur dels vianants. En els casos que no sigui possible mantenir aquesta circulació segura dels vianants, es buscarà una nova ubicació per a aquestes terrasses, per tal que alliberin voreres o zones de pas.

L’Ajuntament de Taradell considera primordial assegurar la distància de seguretat entre els clients i entre els clients i vianants, sense reduir el nombre de taules que té cada negoci. Per això, s’està buscant una solució adequada a cada establiment i cas.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Taradell buscarà la fórmula per compensar la taxa de terrasses als establiments que no les han pogut obrir a causa de les restriccions del Coronavirus, o que hagin d’obrir amb menys taules de les habituals.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro
Pedro
20 maig 2020 18:47

¿Ampliar las terrazas quiere decir poner toda la terraza o más mesas y sillas de costumbre? Ayer, caminando con mi familia fuimos a dar un paseo y pasamos por los jardines de Can Costa. No había visto semejante cantidad de personas en su terraza un día normal des de que vivo en Taradell y sobre todo sin respetar la distancia de seguridad entre sí mismas. Dicha terraza, el pasado verano había máximo 12 mesas durante el día y con mi familia contamos unas 20. No tengo nada en contra de nadie, pero en otros bares se han obligado a mantener… Llegeix més »