Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell convoca quatre places de vigilant municipal per cobrir vacances...

L’Ajuntament de Taradell convoca quatre places de vigilant municipal per cobrir vacances i ampliar presència a les nits d’estiu

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament Taradell

L’Ajuntament de Taradell ha publicat les bases per seleccionar les persones que cobreixin de forma interina i temporal quatre places de vigilant municipal. Les bases es poden consultar aquí i hi ha temps per presentar sol·licitud fins al 21 de maig a les 2 del migdia.

Dues d’aquestes quatre places serviran per cobrir el torn de nit durant els mesos d’estiu. Recordem que l’equip de govern va anunciar que de l’1 de juny al 30 de setembre durant les nits hi haurà la presència de dos guàrdies municipals (ara només n’hi ha un a les nits). Les altres dues places serviran per cobrir les substitucions durant el període de vacances de torns de matí, tarda i nit entre el 15 de juliol i el 31 d’agost.

A partir dels aspirants aprovats, a banda de cobrir les places, també es generarà una borsa de treball de dos anys per cobrir situacions temporals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments