Inici Actualitat Roser Labraña i Mireia Montaña, guanyadores del concurs popular de fotografia de...

Roser Labraña i Mireia Montaña, guanyadores del concurs popular de fotografia de Sant Jordi 2020

0
COMPARTIR
Fotografia de Roser Labraña a l'esquerra i Mireia Montaña a la dreta

Ja hi ha guanyadors del concurs de Sant Jordi de fotografia que va organitzar l’Ajuntament de Taradell. Míriam Martínez, regidora de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Taradell, ha donat aquest dissabte el veredicte del concurs al programa T’escoltem de Ràdio Taradell. Els guanyadors són Roser Labraña i Mireia Montaña, que rebran un premi d’un val de 100 euros en llibres per gastar-los a les llibreries El Guixarot i L’Estudi de Taradell. En total es van presentar 46 fotografies (33 a Instagram i 13 pel formulari web). Les persones que formaven part del jurat van ser la Rita Sañé, Berta Camprubí i Maria Espinàs que valoraven les fotografies pel seu impacte visual i la seva originalitat.

L’Ajuntament va organitzar el concurs malgrat la crisi sanitària del Coronavirus per celebrar la passada Diada de Sant Jordi i seguir potenciant la cultura. Martínez ja ha anunciat que l’activitat es podria tornar a repetir en les properes diades de Sant Jordi gràcies al seu èxit de participació.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments