Inici Actualitat A partir del 13 de maig es pot fer la preinscripció de...

A partir del 13 de maig es pot fer la preinscripció de forma virtual als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

Les famílies taradellenques podran fer la preinscripció dels seus fills als centres escolars de Taradell per al curs 2020-2021 a partir d’aquest proper dimecres 13 de maig. Això sí, només es podrà fer de forma virtual per a educació infantil, primària i ESO.

El departament d’Educació també preveu que a partir del 13 de maig obrin els centres educatius per poder fer la desinfecció, per al condicionament i el treball administratiu, perquè l’equip directiu pugui gestionar les sol·licituds virtuals de les famílies. La preinscripció s’allargarà fins al 22 de maig. No serà fins el 19 de maig que els centres podran rebre de manera presencial les famílies que no puguin fer la preinscripció online, però sempre amb cita prèvia (trucant-hi o a través d’internet), amb mesures de protecció (ús de mascareta i guants) i es recomana portar la sol·licitud emplenada.

Per a Batxillerat la preinscripció es farà del 27 de maig al 3 de juny. El procés de preinscripció s’havia d’haver fet entre el 23 de març i l’1 d’abril, però a causa de la pandèmia va quedar ajornat. La matriculació està prevista per al 13-17 de juliol per al segon cicle d’educació infantil, primària i ESO, tot i que el primer cicle d’educació infantil serà del 17 al 23 de juliol. En el cas de batxillerat es farà del 8 al l14 de juliol.

Com s’ha de procedir

S’habilitarà un portal (preinscripcio.gencat.cat) on es podrà trobar un formulari telemàtic des d’on es podrà enviar la documentació necessària (escanejada o fotografiada), mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre que s’ha demanat en primera opció. No es faran jornades de portes obertes o visites.

Contactar amb els centres escolars de Taradell

Per als centres escolars de Taradell, en el cas del col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’ha habilitat aquesta plataforma digital amb un apartat específic de Preinscripció per al curs 2020-2021. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic centre@santgenis-santaagnes.org o el telèfon 938126015, o trobar informació al bloc del Col·legi.

En el cas de les Pinediques, a través de la seva web també ha habilitat un espai informatiu sobre la preinscripció i s’hi pot contactar a través del correu electrònic a8029301@xtec.cat.

Pel que fa a l’escola El Gurri, s’hi pot contactar a través del correu electrònic a8029283@xtec.cat o el telèfon 938800407.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments