Inici Actualitat Es confirma la permanència del CP Taradell després de la suspensió de...

Es confirma la permanència del CP Taradell després de la suspensió de l’OK Lliga

0
COMPARTIR

La Comissió Delegada de la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) ha acordat donar per finalitzada la temporada 2019-2020, a causa de la situació d’estat d’alarma que es viu a l’estat espanyol per culpa del Coronavirus. Aquesta decisió beneficia el CP Taradell i a la resta d’equips implicats en les posicions de descens (Lloret, Vic i Palafrugell), ja que seguiran mantenint la categoria. D’altra banda, el Barça es proclama el campió.

Aquesta decisió està marcada per la reticència de la majoria de jugadors i clubs de la lliga de finalitzar la competició durant el mes de juliol. Cal recordar que aquest any s’havien de disputar partits de play-off entre els últims quatre classificats. La decisió de suspendre la competició provocarà que la pròxima temporada hi tornin a haver 16 equips a l’Ok Lliga, ja que pujaran dos conjunts de l’OK Lliga Plata (Mataró i Vendrell).

La temporada del CP Taradell serà recordada per grans partits com el dia del seu debut a la competició amb victòria contra el Caldes (3-2) i el triomf històric contra el Liceo (4-3) en un dels partits més emocionants de la temporada. Els empats contra Reus i Vic o les visites a pavellons emblemàtics de la competició com el Palau Blaugrana o el Palacio de los Deportes de Riazor han marcat la trajectòria de l’equip entrenat per Ferran Moreno.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments