Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell recorda les mesures per poder sortir amb infants a...

L’Ajuntament de Taradell recorda les mesures per poder sortir amb infants a partir de diumenge

0
COMPARTIR

El diumenge 26 d’abril, des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre, els nens i nenes menors de 14 anys podran sortir a peu des del domicili familiar acompanyats d’un adult durant un màxim d’una hora. Aquesta és la mesura prevista pel Govern espanyol per començar inicialment el desconfinament pel Coronavirus.

L’Ajuntament de Taradell recorda que només podran sortir un màxim de 3 infants i no podran accedir als parcs infantils del municipi. Pel que fa als adolescents, només poden realitzar activitats permeses per l’estat d’alarma com anar a comprar. A més, des de l’Ajuntament de Taradell es recomana que tothom mantingui les distàncies de seguretat, d’higiene i desinfectar-se les mans per evitar que el nombre de contagis segueixi creixent.

D’altra banda, ja que des del nucli urbà de Taradell es pot accedir a la natura en menys d’un quilòmetre, es recomana que cada família surti per la ruta més propera cap al camp i el bosc, sense haver de passar la via que travessa el nucli antic (carretera de Balenyà). Al llarg d’aquesta setmana la Brigada Municipal ha fet manteniment de les zones verdes per tal que estiguin en condicions.

L’Ajuntament de Taradell insisteix a seguir aquest conjunt de mesures de seguretat, recordant que l’estat d’alarma segueix vigent fins al pròxim 9 de maig.

  • Sortir a peu: no utilitzar ni bicicletes ni cotxes per accedir al bosc. Es poden utilitzar joguines pròpies com pilotes o patinets.
  • No fer colles, ser molt estrictes en anar cada grup familiar sol.
  • Rentar-se les mans abans i després de sortir de casa.
  • Mantenir una distància social de dos metres.
  • No tocar mobiliari urbà.
  • Portar mascareta en l’entorn urbà amb afluència de gent. Els Guàrdies Municipals en tenen d’infantils i per a adults de les que han elaborat un grup de persones voluntàries de Taradell.

Des de la Generalitat, demà s’anunciaran les recomanacions que aprovarà en el Consell Executiu, tot insistint que els municipis les hauran d’adaptar segons les seves característiques i facilitant que es dugui el seu pla de desconfinament.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments