Inici Actualitat Suspesa la temporada de futbol a l’espera de si dos equips de...

Suspesa la temporada de futbol a l’espera de si dos equips de la UD Taradell pugen de categoria

0
COMPARTIR

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat per acabada oficialment la temporada 2019-2020 de tot el futbol territorial. És a dir, de Primera Catalana cap avall. Això vol dir que el primer equip de la UD Taradell i tots els equips del club ja no disputaran cap partit oficial de competició aquesta temporada.

Així, l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell haurà acabat aquesta lliga en cinquena posició, després d’una gran temporada, on si no hagués estat per la crisi del Coronavirus hauria lluitat fins al final per les posicions d’ascens. Hauran quedat per disputar 11 jornades i el liderat només estava a sis punts.

Pel que fa la resta d’equips del club, també acaben la competició. El que quedarà per decidir i saber és el tema ascensos. Precisament, la Federació ha obert un període de consulta amb tot els clubs per decidir en les properes setmanes si es produeixen ascensos i descensos o si la temporada es declara nul·la.

I és que això afecta a dos equips de categoria aleví de la UD Taradell. L’aleví B era líder al grup 21 de Tercera amb un punt d’avantatge respecte a la Fundació Vic B. Mentre que l’Aleví A era segon a un sol punt del líder, però faltaven 12 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments