Inici Actualitat Mor el conductor d’un vehicle en un accident al camí de la...

Mor el conductor d’un vehicle en un accident al camí de la Vallmitjana de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous al matí s’ha produït un accident mortal a Taradell. L’accident s’ha produït de bon matí, a les 6:50h, al camí de la vallmitjana, quan un cotxe, per causes que es desconeixen, ha sortit de la pista del camí i el conductor ha mort.

Recordem que aquest camí és una pista sense asfaltar que connecta el centre de Taradell fins al càmping La Vall. Les causes de l’accident es desconeixen, però fins al lloc s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos, agents de la Guàrdia Municipal, una dotació dels Bombers i els Serveis d’Emergència Mèdica.

Pel que hem pogut saber, els Mossos d’Esquadra estan investigant, perquè el vehicle semblaria que és un dels típics de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF). Tot sembla indicar que el conductor era el vigilant de nit del Càmping La Vall.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments