Inici Actualitat El CP Taradell podria assolir la permanència si l’OK Lliga es dona...

El CP Taradell podria assolir la permanència si l’OK Lliga es dona per finalitzada

2
COMPARTIR

La Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) es planteja donar per acabada la competició de l’OK Lliga a causa del Coronavirus, tot i que encara resta una jornada de lliga regular i els partits corresponents al play-off. Aquesta decisió beneficiaria al CP Taradell, que com a 12è classificat, mantindria la categoria.

Els equips que baixarien a l’OK Plata serien els dos últims classificats de la lliga, en aquests moments, el CP Vic i el Lloret. Aquest escenari agafa encara més força, ja que des de l’Associació de Jugadors Espanyols d’Hoquei Patins (AJEHP) es neguen a acabar la competició en ple mes de juliol i tampoc volen disputar els partits restants a porta tancada.

L’altre gran beneficiat seria el Barça que obtindria el títol de campió. A més, cal recordar que enguany l’OK Lliga va instaurar partits de play-off pel títol i per la promoció de descens. Així doncs, el CP Taradell s’hauria enfrontat al Lloret (a falta de l’última jornada de lliga regular pendent contra el Voltregà).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
RAMON SERRA
2 maig 2020 15:23

Aquest matí d’avui 2 de maig la Federació Espanyola de Patinatge ha decidit donar per acabada la temporada d’hoquei patins. El Barça n’és el campió i no hi haurà descensos.Per tant, el CP Taradell jugarà per segona temporada seguida a la màxima categoria de l’hoquei estatal, l’OK Iliga. L’enhorabona a tothom!

RAMON SERRA
RAMON SERRA
17 abril 2020 9:56

Sembla que no es podrà acabar la lliga espanyola. La majoria d’equips hi estan d’acord, excepte el Liceu que voldria un play-off amb el Barça. Els jugadors no volen jugar el juliol en el millor dels casos perquè diuen, amb raó, que no són professionals i que molts aprofitaran l’estiu per acabar els estudis. Aviat en tindrem la solució.

Vet aqui com de les circumstàncies negatives també hi ha coses positives. Si el Taradell pot continuar una temporada més a la màxima categoria de l’hoquei serà una bona notícia i potser la consolidació definitiva en la categoria.