Inici Actualitat El Premi literari Solstici de Taradell allarga terminis per presentar obres fins...

El Premi literari Solstici de Taradell allarga terminis per presentar obres fins al 21 de juny

0
COMPARTIR
Els guanyadors adults, segon i quart per l'esquerra.

Enguany, la presentació de les obres de la 18a edició del Premi Solstici de Taradell tindrà com a data fixada el 21 de juny i la proclamació del veredicte no serà fins a la tardor. La nova data ha arribat després de l’acord entre la Comissió del Premi Solstici i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, com a forma de prevenció envers el Coronavirus.

En aquesta edició, el Premi Literari Solstici arriba a la seva edició número 18 amb diferents novetats. Una d’elles és la recuperació de la categoria de Joves, d’entre 13 i 17 anys, que se suma a la categoria A o premi Infantil Jordi Capell, oberta a nens i nenes fins a 12 anys i la C, a partir de 18 anys. La segona novetat és l’augment de la dotació econòmica en la categoria adulta, amb 500 euros pel primer premi tant de prosa com de poesia i de 300, pels segons premis de les dues modalitats. Pel que fa al premi de les categories A i B serà un lot de llibres pels primers classificats. Una altra de les novetats més destacades és la incorporació de dos nous membres del jurat: Marta Ramírez i Aniol Florensa, que seran els encarregats de decidir el veredicte juntament amb Carme Bayot, Rosa Codina, Montse Morcillo, Jesús Ramos, Àlex Riera González i Lluís Rovira Masnou. Podeu consultar aquí les bases del concurs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments