Inici Actualitat Una vintena de comerços segueixen oberts a Taradell i d’altres ofereixen servei...

Una vintena de comerços segueixen oberts a Taradell i d’altres ofereixen servei a través del telèfon o internet

0
COMPARTIR
Foto: @AntoniPladevall

L’estat d’alarma ha provocat que en les últimes setmanes només puguin obrir els establiments que ofereixen serveis essencials. En aquests moments a Taradell n’hi ha una vintena i que poden obrir les portes. D’altres botigues i comerços, que no poden obrir han habilitat la possibilitat d’atendre urgències per telèfon o de fer comandes per telèfon o per internet i els productes es reparteixen a domicili. La majoria, estiguin oberts o no, ofereixen l’opció de portar la compra a casa o distribuir a domicili per facilitar el confinament dels taradellencs i taradellenques.

Tot i això, el comerç de Taradell també passa per moments delicats. L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ja va demanar comprensió als propietaris de locals llogats a comerços, amb els quals en la gran majoria, de moment, s’ha arribat a acords a curt termini. Paral·lelament, però, segons l’ABT ja hi ha 36 treballadors de comerços associats ja estan afectats per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) amb no renovacions de contracte.

Aquesta és la llista dels comerços d’alimentació, begudes, fàrmacs, òptiques, productes higiènics, premsa, equips tecnològics, alimentació d’animals i altres subministraments que estan oberts aquests dies, i d’altres amb els quals es pot ontactar a través del telèfon per adquirir algun producte o servei:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments