Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell apel·la a la solidaritat dels propietaris envers...

L’Associació de Botiguers de Taradell apel·la a la solidaritat dels propietaris envers els comerços de lloguer

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell fa una crida a la solidaritat i sensibilitat de tots els propietaris de locals que tenen llogats a comerços del poble davant la situació excepcional viscuda pel Coronavirus.

L’ABT explica que la situació actual de confinament pel Coronavirus “ha posat contra les cordes” a molts dels comerços locals, que des de fa quinze dies estan tancats. Aquests comerços que no són ‘essencials’ ha vist reduïts a zero els seus ingressos i molts d’ells, per tant, poden tenir dificultats per pagar el lloguer del seu establiment. A més, recorden que les factures, els subministraments, la seguretat social i els autònoms s’han de seguir pagant.

Per aquest motiu, l’Associació de Botiguers de Taradell apel·la a la solidaritat dels propietaris i que tinguin especial consideració en aquests moments. Així, els demana que pensin com els afectaria si el seu llogater cessés l’activitat en el seu local i que els surt més a compte una ajuda puntual que deixar morir el comerç del poble, i de retruc, els seus ingressos.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments