Inici Actualitat Ràdio Taradell realitzarà un programa especial aquest dissabte per tractar la situació...

Ràdio Taradell realitzarà un programa especial aquest dissabte per tractar la situació de confinament dels taradellencs

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell oferirà aquest dissabte un segon programa especial dedicat a la crisi del Coronavirus, per conèixer com estan vivint els taradellencs el seu confinament. A partir de les 5 de la tarda, l’emissora obrirà la línia telefònica (938126220) per escoltar les opinions, reflexions o propostes per fer durant aquests dies. Des de fa uns dies, es poden enviar notes de veu al correu electrònic a rtaradell@gmail.com perquè cadascú expliqui el seu cas.

Igual que en el primer programa especial, hi haurà l’entrevista a les autoritats municipals per saber com estan gestionant la situació i saber amb quina previsió treballen. També es podrà escoltar la veu d’alguns representants d’associacions com l’Agrupació de Botiguers de Taradell, un dels sectors més perjudicats en aquesta crisi. Ràdio Taradell es pot escoltar per internet a radiotaradell.cat o al 107.7 de la FM.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments