Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell projecta un vídeo en reconeixement a l’esforç...

L’Associació de Botiguers de Taradell projecta un vídeo en reconeixement a l’esforç de tots els venedors del poble durant el confinament

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell ha difós un vídeo per conscienciar a tots els habitants del poble del sacrifici que també estan duent a terme els botiguers, la gran majoria d’ells amb les portes tancades i sense poder oferir els seus productes i serveis.

També és un reconeixement a aquells establiments que poden obrir, ja que serveixen aliments o productes essencials i que es juguen la salut durant aquests dies per garantir l’abastiment de productes a tots els habitants. En el vídeo es poden veure tots els comerciants adherits a l’ABT fent una crida al confinament de tothom perquè consideren que és la millor manera de “cuidar-nos tots plegats” i superar la situació actual.

Aquí el podeu visualitzar:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments