Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aprova un paquet de 5 mesures per pal·liar els...

L’Ajuntament de Taradell aprova un paquet de 5 mesures per pal·liar els efectes del Coronavirus

0
COMPARTIR

L’equip de govern de l’Ajuntament de Taradell es va reunir durant aquest dilluns, a través de videoconferència, per avaluar l’afectació que està comportant el Coronavirus a Taradell. Per aquest motiu, s’han aprovat un total de 5 mesures:

1- L’habilitació d’un número de telèfon (938126100) per a urgències a qualsevol hora.

2- No multar als vehicles que s’aturin per dur a terme tasques de càrrega i descàrrega al Passeig Sant Genís.

3-El repartiment de les targetes moneder per a la seixantena de beneficiaris de les beques menjador, implementades per la Mancomunitat La Plana i coordinat per Protecció Civil.

4-Comunicar que els abonats de l’EAS i als alumnes de l’Escola de Música, l’Escola d’Arts L’Arpa i l’Escola Bressol La Xarranca no se’ls carregarà cap quota mentre els respectius equipaments segueixin tancats.

5-L’acord entre ERC i JxT a l’adhesió al Manifest #AturemelCovid19, impulsat per entitats municipalistes de Catalunya per reivindicar el món local davant de la pandèmia global.

Tanmateix, s’informa del servei d’atenció psicològica disponible per tothom habilitat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Aquest és el seu número de telèfon (659584988) de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda, inclosos caps de setmana. Aquest és el seu enllaç: Web amb consells i recomenacions.

L’Ajuntament recorda que podeu trobar tota la informació corresponent al Coronavirus a taradell.cat/coronavirus i a través de les seves xarxes socials.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments