Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell obre un canal de telegram per informar sobre el...

L’Ajuntament de Taradell obre un canal de telegram per informar sobre el Coronavirus

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha obert aquest diumenge un nou canal d’informació en una nova xarxa social. Es tracta d’un canal a Telegram, una xarxa social semblant al whattsapp, però que permet difondre informació de manera unidireccional només a aquells que s’hi subscriuen.

L’objectiu és fer arribar informació sobre l’actualitat municipal i, en concret, ara mateix respecte al Coronavirus. Per utilitzar-la, cal baixar-se l’app Telegram (via iOs o Android o també per a ordinadors d’escriptori amb sistemes operatius Windows, Mac o Linux) sempre vinculada a un número de telèfon. Un cop baixada o disponible, només cal unir-se al canal d’aquest enllaç: t.me/ajtaradell. A partir d’aquí, podreu consultar qualsevol informació que es difongui i en rebreu una notificació.

Aquest nou canal d’informació se suma a la pàgina web i als perfils a les xarxes socials de twitter, facebook i instagram.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments