Inici Actualitat El Parc de les Olors de Taradell proposa uns tallers en línia...

El Parc de les Olors de Taradell proposa uns tallers en línia per seguir a través d’Instagram

0
COMPARTIR

El Parc de les Olors de Taradell també ha preparat cursos en línia a través del seu compte personal d’Instagram. El primer tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 de 12 del matí i el segon serà el dimarts vinent a la mateixa hora. El primer es tracta d’un taller per fer saquets d’olors, mentre que el del dimarts versarà sobre com fer un jardí d’aromàtiques.

Està previst que es facin més tallers on-line en els propers dies i que s’aniran anunciant a través del perfil @parcdelesolorsdetaradell. L’objectiu és contribuir i ajudar als ciutadans a passar millor els dies de confinament i, al mateix temps, ensenyar com adquirir recursos d’aromateràpia durant aquests dies. Els materials (formats per uns packs especials) per poder seguir els tallers es poden adquirir a la Drogueria Vivet.

El Parc de les Olors de Taradell també ha iniciat un joc on els infants d’entre 5 i 10 anys poden dibuixar els seus jardins ideals i penjar-ho a través de les històries d’Instagram etiquetant el compte del Parc de les Olors (@parcdelesolorsdetaradell). Hi ha temps fins demà al migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments