Inici Actualitat Es desinfecten les zones més transitades de la via pública de Taradell...

Es desinfecten les zones més transitades de la via pública de Taradell pel Coronavirus

0
COMPARTIR

Aquest divendres a la tarda s’ha procedit a fer tasques de neteja i desinfecció en alguns punts de Taradell arran de l’emergència sanitària pel Coronavirus. A partir de les 3 de la tarda s’han iniciat les actuacions que s’han centrat en espais de la via pública amb trànsit elevat de persones, com el dispensari o les farmàcies, o propers a establiments que aquests dies poden obrir i que registren major concurrència de persones.

Segons l’Ajuntament de Taradell, aquest divendres ho ha fet una empresa externa, però aquesta tasca es continuarà fent durant els propers dies a través del personal de la brigada municipal cada matí, si no plou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments