Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell crea un trivial per conèixer millor el poble...

La Biblioteca de Taradell crea un trivial per conèixer millor el poble durant la quarantena

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell ha llençat a través del seu compte d’Instagram un trivial de 10 preguntes per ajudar a passar la quarantena. Les preguntes tracten sobre diferents àmbits com dades històriques de monuments, edificis emblemàtics o pistes per endevinar la ubicació d’una imatge d’un cartell. El joc es realitza cada dia des d’aquest dimarts i fins a superar l’actual estat d’alarma pel Coronavirus amb l’objectiu de descobrir si ets un bon taradellenc.

Per participar-hi només cal seguir @bibliotaradell a Instagram i anar mirant l’apartat d’storys.

Durant aquests dies també han sorgit altres propostes. Per exemple, el CP Taradell va llençar un repte a les xarxes socials per veure qui és capaç de fer 10 tocs amb l’estic fent virgueries amb una pilota. Els més atrevits ho han intentat amb un rotllo de paper de vàter, un dels elements més cotitzats en els últims dies després de decretar-se l’estat d’alarma.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments