Inici Actualitat Neix una xarxa de voluntaris a Taradell per ajudar a les persones...

Neix una xarxa de voluntaris a Taradell per ajudar a les persones vulnerables arran del Coronavirus

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell ha creat una xarxa de voluntaris per ajudar a tothom que ho necessiti davant l’emergència del Coronavirus. La xarxa va, en especial, adreçada a gent gran i famílies que no es poden fer càrrec dels seus fills i es coordinarà amb l’Ajuntament de Taradell i el Puntal per assegurar mesures de protecció.

Alguna de les feines que volen dur a terme els voluntaris és realitzar la compra a la gent gran o fer de cangur a infants, sempre respectant els protocols del Departament de Sanitat per evitar contagis.

En cas de necessitar ajuda, es pot contactar al correu conselljt@gmail.com o trucar als telèfons 606972874 (el Puntal) o 938126100 (Ajuntament de Taradell). També hi ha disponible el compte d’Instagram amb el nom d’usuari @cjtaradell.

La xarxa està oberta a nous voluntaris. En cas de voler ser voluntari cal contactar a través de les vies anteriors.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments