Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell precinta parcs infantils per evitar el contacte entre infants...

L’Ajuntament de Taradell precinta parcs infantils per evitar el contacte entre infants i prevenir el Coronavirus

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha decidit precintar tots els parcs infantils del municipi com a mesura preventiva del Coronavirus. La mesura es fa des d’aquest dissabte per evitar el contacte entre infants i disminuir la possible propagació del virus, ja que es tracta de zones de fàcil transmissió.

Al mateix temps, es recomana als pares i mares que els infants no vagin als parcs de boles, ni tampoc a cases d’altres amics o amigues.

Foto: @AntoniPladevall

D’altra banda, paral·lelament al tancament de bars, restaurants i cafeteries, també s’ha recomanat que es tanquin comerços del poble considerats no essencials (alimentació, higiene o neteja) durant un termini que s’anirà plantejant en funció de l’evolució de la pandèmia.

Durant aquest dissabte, diversos establiments de Taradell han viscut cues per adquirir productes. En algunes ocasions, tal i com es veu a les imatges, s’ha respectat la distància recomanada per Salut d’entre 1 i 2 metres entre persones, tot i que en altres no.

L’Institut Català de la Salut demana als ciutadans que truquin al CAP més proper per no col·lapsar el telèfon 061. Els taradellencs i taradellenques ho poden fer a:

Consultori Taradell: 938 800 253

CAP Santa Eugènia de Berga: 938 854 556

Foto: @AntoniPladevall
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments