Inici Actualitat El Govern català resol que bars, restaurants i cafeteries també estiguin tancats...

El Govern català resol que bars, restaurants i cafeteries també estiguin tancats a partir d’aquest dissabte pel Coronavirus

0
COMPARTIR

El Departament de Salut de la Generalitat ha emès una resolució de noves mesures preventives a Catalunya pel Coronavirus. Entre d’altres mesures, estableix el tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d’aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

La resolució també fa referència al tancament de grans superfícies comercials (excepte els establiments d’alimentació, neteja i higiene), d’establiments d’oci, culturals i esportius, entre d’altres, així com activitats d’espectacles públics i privats. De moment, però, no es fa cap referència al petit comerç, que pot tenir obert.

La vigència d’aquestes mesures ha començat a les 0,00 hores de del 14 de març amb una vigència mínima de 15 dies.

Cal destacar que l’Ajuntament de Taradell ha creat una pàgina específica al web municipal amb informació sobre el coronavirus Covid-19 i la seva afectació al poble (equipaments tancats, actes suspesos, etc), així com consells sanitaris. ENLLAÇ

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments