Inici Actualitat A partir de demà divendres tancats diferents equipaments municipals i esportius de...

A partir de demà divendres tancats diferents equipaments municipals i esportius de Taradell arran del Coronavirus

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, a través d’un ban de l’alcaldessa, ha anunciat que a partir de demà divendres tanca diferents equipaments municipals arran de l’emergència sanitària provocada pel Coronavirus. El tancament també va acompanyat de la suspensió d’activitats públiques per un termini mínim que s’allargarà fins al 26 de març, tot i que es podria prorrogar en funció de l’evolució de la pandèmia.

Els equipaments municipals que restaran tancats són el Pavelló municipal El Pujoló, el Centre cultural Costa i Font (amb la Biblioteca i les sales comunes), l’Espai d’Aigua i Salut (EAS), l’Escola de Música i d’Arts i l’Arpa, el Parc de les Olors, el Centre obert El Puntal i servei d’informació juvenil i la llar de jubilats.

La mesura també afecta al Club Parc d’Esports que ha decidit cessar totes les activitats i entrenaments de les seccions que en depenen, independentment d’on es realitzin, i també tancar l’ús de les pistes de pàdel i tennis. I el camp de futbol municipal també estarà tancat i la UD Taradell ha anunciat que suspèn tota l’activitat fins el 27 de març.

Al mateix temps, el mercat setmanal dels dimecres no es farà i l’Escola de Música de Taradell ha anunciat que també suspèn la trobada de guitarres del 22 de març i la cantata que tenia prevista per al 29 de març.

Les escoles i l’Institut de Taradell també estaran tancades, ja que el Govern ha elevat a Emergència 1 el Pla Procicat de mesures contra el Coronavirus i ha decretat que a partir d’aquest divendres estiguin tancats els centres docents.

L’Ajuntament de Taradell demana a la ciutadania que es mantingui informada a través de canals oficials i s’evitin rumors. Davant de qualsevol sospita de símptoma es recomana trucar al 061.

Apartat d’informació del Coronavirus a la web de l’Ajuntament

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments