Inici Actualitat Derrota clara del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

Derrota clara del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

0
COMPARTIR
Nova derrota del TT Mont-rodon, aquest cop davant el CTT Sant Hilari per un clar 1 a 6, en el darrer partit de la temporada de l’equip com a local. Els jugadors visitants no van donar opció ja des del primer partit, i es van imposar en tots els individuals excepte el darrer, on Oriol Garcia va poder guanyar el seu. En els dobles, els taradellencs tampoc van tenir opció, tot i fer algun joc molt disputat. Van Jugar: Oriol Garcia (1), Jordi Forcada i Werner Howad.

L’equip continua a la darrera posició del Grup A a la segona fase de la Lliga Intercomarcal, a falta d’una jornada per disputar.

D’altra banda, el jugador taradellenc del TT Mont-rodon va participar el dissabte 29 de febrer a Sant Quirze Safaja a la 2a fase de l’Individual. Després de la primera fase de grups on va ser quart, a les eliminatòries no va poder guanyar cap partit i va quedar en setzena posició, tot i perdre partits ajustats contra en Quim Portet Jr per 2 a 3, i amb Josep Lluís Roger per 1 a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments