Inici Actualitat Educació insta a suspendre totes les activitats extraescolars i reforçar la prevenció...

Educació insta a suspendre totes les activitats extraescolars i reforçar la prevenció contra el coronavirus

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell fa una crida a seguir els consells, avisos i recomanacions que emet la Generalitat de Catalunya, així com no difondre rumors en relació a al coronavirus.

En aquest sentit, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha emès un comunicat on demana als centres escolars que reforcin les mesures de prevenció en les jornades de portes obertes, que es fan aquests dies. Recordem que aquest dimecres l’escola Les Pinediques en té al centre d’educació infantil i al centre de Primària. I està previst que el 19 de març també hi hagi jornades de portes obertes a l’escola de Primària (de 15h a 16:30h), el 20 de març a l’escola d’Infantil (de 15h a 16:30h), i el 21 de març una xerrada informativa a Primària a les 10 del matí i portes obertes d’11 a 12h, i a Infantil d’11:30h a 13h. A l’Escola El Gurri les portes obertes tindran lloc aquest divendres 13 de març de 4 a 6 de la tarda, mentre que el 14 de març també es faran portes obertes de 10h a 13h. A l’INS Taradell ho faran el 14 de març amb una xerrada informativa a les 4 de la tarda i una visita a 1/4 de 6.

El comunicat d’Educació recomana evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi de manera visible als centres. A més, es demana que els centres educatius formin als alumnes en les mesures recomanades pel Departament de Salut. D’altra banda, s’insta a les direccions de les escoles que anul·lin les visites d’alumnat i professorat al Saló de l’Ensenyament que estiguin programades, així com totes les activitats extraescolars, que es facin a fora del centre i que impliquin que el professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres de forma simultània.

Totes les activitats i sortides que impliquin un sol centre es podran seguir desenvolupant. Es recorda que davant de possibles casos de coronavirus, els centres han de posar-se en contacte amb el 061 Salut Respon també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona.

Podeu trobar informació sobre el coronavirus aquí: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments