Inici Actualitat El dijous xerrada a Taradell sobre ‘el futur de les pensions’ i...

El dijous xerrada a Taradell sobre ‘el futur de les pensions’ i se suspèn la del canvi climàtic i els megaincendis

0
COMPARTIR

El dijous a Can Costa i Font havia de tenir lloc una doble xerrada sobre ‘el canvi climàtic i els megaincendis‘ i ‘el futur de les pensions’. La primera conferència amb el títol ‘Canvi climàtic i megaincendis, més que una emergència‘ a càrrec de Marc Castellnou, inspector del Cos de Bombers s’ha suspès. El motiu és que els responsables de diversos òrganismes de Departament d’Interior han rebut l’ordre de no participar durant 15 dies en actes públics i així prevenir qualsevol possible contagi amb el coronavirus, per si han de ser requerits a actuar per qualsevol mesura, campanya o acció relacionada.

D’altra banda, a les 8 de la tarda, s’iniciarà la xerrada titulada ‘El futur de les nostres pensions, alternatives privades per l’estalvi i la previsió‘, organitzada i conduïda per Jordi Guillamón de ‘Tot Segur Assegurances’ de Taradell. La conferència tindrà com a objectiu transmetre una visió sobre la situació actual i les perspectives de futur de les prestacions del sistema de la Seguretat Social. A més, una vegada finalitzat l’acte, es podrà gaudir d’un tast de vins de la Terra Alta i un pica-pica, en agraïment a tots els assistents. Les places són limitades i requereix una confirmació per assistir en l’acte. Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a través del correu jordi@totsegur.cat o trucant al número de telèfon 645256006.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments