Inici Actualitat Ferran Serra i David López els dos taradellencs que pugen al podi...

Ferran Serra i David López els dos taradellencs que pugen al podi a la segona prova de la Copa Osona de trial celebrada a Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Copa Osona Trial

Els taradellencs Ferran Serra i David López va ser els dos únics taradellencs que aquest diumenge van aconseguir pujar al podi en la segona prova de la Copa d’Osona de Trial, que tenia com a seu Taradell.

Serra va aconseguir la segona posició en la categoria R3, només superat pel basc Beñat Segurola. En aquesta mateixa categoria Guillem Tulleuda va acabar en la posició 23. Mentrestant en categoria benjamí David López també va aconseguir pujar al podi i ho va fer en tercera posició.

La resta de taradellencs, en categoria elit Jordi Araque va ser cinquè, mentre que Guillem Oliver va ser vuitè. En categoria R1 Jordi Tulleuda va ser setè. En categoria principiant Roger Villar va ser 19è. En categoria Open blau Isaac Pujol va ser quart.

Després de dues proves aquesta és la classificació dels taradellencs a la general: en categoria elit Jordi Araque (5è amb mateixos punts que el tercer) i Guillem Oliver (8è); en categoria R1 Jordi Tulleuda (5è amb mateixos punts que el quart); en categoria R3 Ferran Serra (5è) i Guillem Tulleuda (31è); en categoria pincipiant Roger Villar (23è); en categoria benjamí David López (2n); i en categoria Open blau Isaac Pujol (4t).

La pròxima cita serà el 19 d’abril a Folgueroles, arribant allí a l’equador del circuit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments