Inici Actualitat Arnau Lledó només coneix el triomf i guanya la tercera prova del...

Arnau Lledó només coneix el triomf i guanya la tercera prova del Campionat de Catalunya de motocròs 2020

0
COMPARTIR

El taradellenc Arnau Lledó (KTM) va disparat al Campionat de Catalunya de motocròs 2020, en la categoria MX sub-18 4 temps. Aquest diumenge a Bellpuig es va disputar la tercera prova puntuable i va aconseguir la tercera victòria en tres proves.

Aquest diumenge es va imposar en les dues curses de la prova i lidera la general de la categoria amb absoluta autoritat. La propera prova del campionat català es disputar el 10 de maig a Olvan. Abans, però, aquest proper cap de setmana Lledó disputarà una cursa del campionat d’Espanya a Càceres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments